INA RELEASE INFO

 

.

Release 2019-4 / NBGI EN EIGEN AANDEEL KOSTEN KINDEREN NU OOK VOOR  2013 en 2014

Voor de periodes 2013 en 2014 is het nu ook mogelijk om het NBGI voor scheiding en het eigen aandeel van de kosten van de kinderen te berekenen.

Op het eerste scherm in de berekening en verdeling van de kosten van de kinderen wordt het kindgebonden budget voortaan niet meer getoond, waardoor dit scherm overzichtelijker is geworden. Het kindgebonden budget wordt in post 119a berekend en kan alleen nog maar bij post 119a worden aangepast.

 

 

.

Release 2019-3 / INA EN PFR VOORTAAN ALS LOSSE TABBLADEN

Tot nu toe was het zo dat als u van INA naar de kennisbank PFR switchte, u altijd in hetzelfde tabblad bleef, dus alleen in INA of alleen in PFR kon werken. Dit is veranderd, voortaan worden INA en PFR in twee verschillende tabbladen geopend. Dus het tabblad van INA blijft gewoon open staan en als u op de link naar PFR klikt, dan opent PFR in een nieuw tabblad.

 

 

.

Release 2019-2 / ZORGKORTING LOS VAN INSCHRIJVING
In de berekening en verdeling van de kosten van de kinderen is het nu mogelijk om te kiezen wie de zorgkorting van een kind ontvangt, de vader, de moeder of beiden. LEES MEER >>>

 

 

.

Release 2019-1 / TREMA 2019-1
In deze release zijn de nieuwe tarieven voor 2019 beschikbaar.  Op 29 december is het nieuwe rapport Alimentatienormen gepubliceerd met als bijlage de nieuwe tarieven 2019. De belangrijkste wijzigingen betreffen de hoogte van de bedragen in de behoeftetabel van de kosten van de kinderen, de berekening van de ouderen korting en de afbouw van Wet Hillen. Verder zijn de meeste tarieven in 2019 op de gebruikelijke wijze een beetje verhoogd of verlaagd, het betreffen hier relatief kleine wijzigingen.

 

LEES MEER – AanpassingenRapport Alimentatienormen 2019-1 >>>
LEES MEER –  De nieuwe tarieven 2019 >>>

 

.