INA | Dé alimentatie rekentool

Met de INA alimentatierekentool kunt u snel in overzichtelijke stappen complexe situaties berekenen. Bovendien kunt u ook eenvoudig onder andere de draagkrachtvergelijking, de berekening en verdeling kosten van de kinderen en een jusvergelijking maken. In INA vindt u links naar relevante vakinformatie welke u ondersteunen bij het maken van een alimentatie berekening. INA is de standaard voor de rechterlijke macht en onmisbaar voor elke personen- en familierecht specialist!

Let op: u wordt doorgestuurd naar de website van Sdu.

INA alimentatiereke

Voor wie is INA?

RECHTERLIJKE MACHT

Bent u werkzaam als rechter, stafjurist of juridisch medewerker? En wilt u met zekerheid de juiste alimentatieberekeningen kunnen maken?
INA is de meest gebruikte alimentatierekentool van Nederland. Hiermee maakt u snel en efficiënt, in enkele overzichtelijke stappen, betrouwbare draagkracht- en behoefteberekeningen.

ADVOCATEN, MEDIATORS & NOTARISSEN

Wilt u eenvoudig en snel alimentatieberekeningen maken? Gebruik dan INA, hét online alimentatierekenprogramma. Dit programma wordt ook gebruikt door de rechterlijke macht. Mede hierdoor is het de meest gebruikte rekentool voor alimentatie in Nederland.

GEMEENTEN

Werkt u bij een gemeente als medewerker Terugvordering & Verhaal? En bent u op zoek naar betrouwbare vakinformatie? INA is het standaard alimentatierekenprogramma van de rechterlijke macht en daardoor de meest gebruikte alimentatietool van Nederland. Hiermee handelt u casussen snel en efficiënt af.

Vragen? Wij helpen u graag verder!

Sdu Klantenservice

(070) 378 93 23

Klik om te mailen