INA-PFR Newsbreak: De fiscale gevolgen van echtscheiding – nu en in 2018

7 november 2017  15:30  Gratis

Logo INA PFR Newsbreak

Tijdens het Webinar zal er kort worden ingegaan op de actualiteiten en jurisprudentie. Ook zal hij de lastige aspecten van de fiscale gevolgen van echtscheiding verduidelijken en alvast een vooruitblik op 2018 geven, wat o.a. de beperkte gemeenschap van goederen aan fiscale gevolgen met zich mee zal brengen.

 

Let op: U kunt alleen deelnemen aan deze Webinars als u een abonnement heeft op INA en/of Kennisbank Personen- en familierecht.

Schrijf u snel in zodat u weer helemaal op de hoogte bent!

Programma

15:30

Start

16:00

Einde

Sprekers

Frits van der Kamp heeft sinds 2007 als fiscaal juridisch adviseur familievermogensrecht een eigen adviespraktijk, met een bijzondere focus op de echtscheidingsfiscaliteit, de eigen woning en toekomstvoorzieningen. Hij verzorgt regelmatig seminars en doceert ruim 18 jaar aan vele (postacademische) opleidingsinstituten als gecertificeerd docent voor fiscalisten, registeraccountants, echtscheidingsadvocaten, notariaat en mediators. Als fiscaal jurist heeft Frits sinds 1995 ruime ervaring met de advisering aan vermogende particulieren en ondernemers, onder meer opgedaan gedurende ruim 11 jaar bij het Fiscaal Juridisch Adviesbureau van Nationale-Nederlanden en als partner is hij verbonden geweest aan een private cliënt kantoor. Hij publiceert regelmatig en is verbonden als vaste medewerker aan het Vakblad Financiële Planning. Frits studeerde Nederlands Recht te Nijmegen en Fiscaal Recht te Leiden.

Locatie

Het Webinar is te volgen op de door u gewenste locatie!

Inschrijven voor dit event

Vragen?

Mail ons

Meer voordelen voor u…

U kunt de INA-PFR newsbreaks gratis bekijken wanneer u klant bent

Altijd up to date van het laatste nieuws en ontwikkelingen

De Webinars kunt u op elk gewenst moment terugkijken