020 515 9515

INA

Dé alimentatierekentool

Met de INA alimentatierekentool kunt u snel en overzichtelijk complexe situaties berekenen. Bovendien kunt u ook eenvoudig o.a. de draagkrachtvergelijking, de berekening en verdeling kosten van de kinderen en een jusvergelijking maken.

 • De standaard voor de rechterlijke macht
 • Een overzichtelijke rekentool
 • Links naar relevante vakinformatie

Voor wie is INA?

Rechterlijke macht

Ben u werkzaam als rechter, stafjurist of juridisch medewerker? En wilt u met zekerheid de juiste alimentatieberekeningen kunnen maken?
INA is de meest gebruikte alimentatierekentool van Nederland. Hiermee maakt u snel en efficiënt, in enkele overzichtelijke stappen, betrouwbare draagkracht- en behoefteberekeningen.

 

 

Advocaten, mediators & notarissen

Wilt u eenvoudig en snel alimentatieberekeningen maken? Gebruik dan INA, hét online alimentatierekenprogramma. Dit programma wordt ook gebruikt door de rechterlijke macht. Mede hierdoor is het de meest gebruikte rekentool voor alimentatie in Nederland.

Gemeenten

Werkt u bij een gemeente als medewerker Terugvordering & Verhaal? En bent u op zoek naar betrouwbare vakinformatie?INA is het standaard alimentatierekenprogramma van de rechterlijke macht en daardoor de meest gebruikte alimentatietool van Nederland. Hiermee handelt u casussen snel en efficiënt af.

Maak kennis met onze gerenommeerde redactie


INA alimentatierekenprogramma


 • mr. J.B. de Groot
  lid gerechtsbestuur / seniorraadsheer A Hof Arnhem - Leeuwarden

 • E.R. Lankester RA RV
  registeraccountant/register valuator Boringa & Lankester Registeraccountants

 • mr. L.Bregonje-Voermans
  vFAS-advocaat-familiemediator Haans Advocaten

 • mr. drs. R.F.C. Spek
  Raadsheer bij Hof Arnhem - Leeuwarden
Pieter Dorhout

“In mijn kleine, op familierecht gespecialiseerde praktijk maak ik veel alimentatieberekeningen. INA is veel gebruiksvriendelijker dan concurrerende programma's met name door de flexibiliteit bij het invoeren van gegevens en de vele praktische mogelijkheden. Daarbij komt dat de kwaliteit van INA continu wordt gecontroleerd en fouten in het programma snel (online) worden hersteld.”

- Mr. Pieter Dorhout, Advocaat en eigenaar Advocatenkantoor Pieter Dorhout

Vragen? Wij helpen u graag verder!

INA supportlijn

contact INA supportlijn

020 - 515 9515

ina-pfr@reedbusiness.nl